Lori Sewa Tailgate

Lori Sewa 4U merupakan syarikat di Malaysia yang menyediakan khidmat sewa lori yang professional untuk pelbagai kenis pemindahan, termasuk segala jenis barangan persendirian anda.

Perkhidmatan kami merangkumi:

HUBUNGI KAMI DI UNTUK SEBUT HARGA PERCUMA!

Dapat Sebut Harga Sekarang

  • MM slash DD slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lori sewa tailgate merupakan sebuah lori khas dengan sebuah pelantar di bahagian belakangnya yang boleh diturunkan ataupun dilipat kembali. Kami di LoriSewa 4U menyediakan lori tailgate yang khas untuk pemindahan barang -barang berat. Sewa lori tailgate mempunyai banyak kebaikan untuk bisnes anda. Ini kerana bahagian tailgate direka khas untuk memudahkan proses pemindahan barangan berat.

Lori sewa tailgate biasanya akan menurunkan tailgatenya di kawasan pemunggahan barang dan ianya dibuat dengan bahan keras seperti keluli atau aluminium. Jika anda ingin lori sewa tailgate daripada kami, silalah hubungi kami untuk mendapatkan senarai harga untuk lori pelbagai saiz. Kami menyediakan lori muatan berlainan, seperti lori 1 tan, lori 3 tan, lori 5 tan dan lori 10 tan.

Selain pemunggahan barangan berat seperti jentera, mesin dan peralatan besar, lori jenis ini juga boleh digunakan untuk pindah rumah dan pindah ofis. Lori tailgate memang sangat memudahkan kerja-kerja pemindahan, terutamanya jika terdapat kawasan pemunggahan khas yang mempunyai pelantar tinggi.

Banner 4 U Logo